LOADING

Type to search

Tata je Tata Dubrovnik Udruge

HUMANITARNA UDRUGA “TATA JE TATA” Veliko Hvala!

“Vjerujemo kako je život jednostavno lijep”

Iz Udruge “Tata je Tata”, nakon Humanitarne aukcije održane u Studentskom domu, za stipendiranje učenika i studenata u teškoj socijalnoj i ekonomskoj situaciji

“Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas kako je 13 umjetničkih djela naših renomiranih umjetnica sretno našlo svoje nove domove. Na našoj drugoj humanitarnoj aukciji održanoj 09.02.2024. u Studentskom domu Dubrovnik licitacijom i prodajom umjetničkih djela ukupno je prikupljeno čak 20,350 eura, a za potrebe stipendiranja dubrovačkih učenika i studenata u teškoj socijalnoj i ekonomskoj situaciji – stoji u priopćenju Udruge Tata je tata, a u nastavku čitamo:

Još jednom, malo je reći kako smo ponosni, sretni i zahvalni do neba prvenstveno mnogobrojnim građanima i poduzetnicima koji su nas podržali i licitirali za umjetnička djela te neovisno uplaćivali svoje donacije u ovu svrhu i našim umjetnicama koje su nam svoje umjetnine donirale i u potpunosti se odrekle svojih premija.

Naše drage umjetnice: Lena Kramarić, Nikolina Šimunović, Katarina Ivanišin, Ivana Selmani, Jasmina Runje, Antonia Rusković Radonić, Aida Hebib Raguž, Iris Lobaš Kukavičić, Iva Laterza Obuljen, Dubravka Tullio, Romana Milutin Fabris, Ivona Šimunović i Katarina Alamat Kusijanović spremno su dale zalog za budućnost i obrazovanje naše djece baš kao što su to lani učinili njihovi muški kolege

Koristimo ovu priliku i za zahvalu svima koji su pridonijeli organizaciji aukcije počevši od Studentskog doma Dubrovnik koji nam je ustupio prostor, razglas i parking, a čije nam je drago i uslužno osoblje (i tehnika i kuhinja i recepcija) bilo na raspolaganju cijelo vrijeme.

“Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia, vrijednog Pokrovitelja DU Sportiva

Hvala svima koji su nam ustupili svoju opremu, vrijeme, hranu i piće: Mihu Skvrci na fotografskim uslugama, Umjetničkoj galeriji Dubrovnik na stalcima za slike, našem majstoru za zvuk i rasvjetu Nikši Žarku i njegovom ICSound-u na ustupanju tehnike i izvanrednom vođenju programa za mixpultom. Zahvaljujemo FA Linđu i njihovoj prekrasnoj članici Leoni Udženiji koja je u narodnoj nošnji na aukciji figurala baš kao i slike. Fotostaru na printanju, na okvirima i grafici Dali’s Artu te cvjetnom studiu Lavanda na cvjetnom aranžmanu. Hvala na doniranom piću – vinariji Pahlinić te vinarima Niku Antičeviću i Zvonimiru Šimunkoviću s Pelješca, Coca-Coli Hrvatska, Jamnici i Pagu. Želimo zahvaliti i našem članu Tonku Smokvini, inicijatoru aukcije, i našoj dragoj Suzi Sokol na izvanrednom vođenju aukcije. Hvala vama dragi naši mediji koji ste nam opet i spremno bili snažan vjetar u jedra. Bez vas bi ova naša priča, kao i sve ostale, bila mnogo tiša i manjeg odjeka.

Humanitarna udruga Tata je tata Dubrovnik svojom drugom uspješnom aukcijom, uz podršku svih navedenih, nastavlja s gradnjom fonda za školovanje onih koji nemaju zaleđe, a kojima se nadamo barem malo pomoći na njihovom životnom putu i obrazovanju sve u htijenju da mi budemo bolji, a s nadom kako će nas djeca kojoj pomognemo jednog dana graditi u bolje društvo. Odgovornost je velika, ali uz ovakvu podršku i veliko srce naših sugrađana bez imalo sumnje gledamo u budućnost. Štoviše, ponosno možemo reći kako ovo još uvijek nije zaključak akcije.

Dok ovo pišemo još uvijek pristižu donacije na naš posebno otvoren račun za fond za stipendije HR0523900011500267062. Više dubrovačkih pojedinaca i grupa najavilo je organizaciju humanitarnih akcija, a prikupljena sredstava preusmjerit će u naš fond za stipendije.

Kad uz sebe primjerice imate vatrogasce koji organiziraju Vatrogasnu utrku Dubrovnik – memorijal „Goran Komlenac“, a sva sredstva doniraju za ovu svrhu možemo samo reći kako nam je srce veliko, zahvalno, ponosno i ponizno.

Prošlogodišnji cilj je bio stipendirati 10 učenika ili studenata. Ove godine možemo nastaviti njihove stipendije, pridružiti nove stipendiste i po mogućnostima povećati iznos stipendije. Svakako o svemu ćemo vas pravodobno izvjestiti.

Sve nas ovo neizmjerno veseli i daje snagu da vjerujemo kako je život jednostavno lijep.

Bez svih vas nema ni nas, zato vam svima neizmjerno hvala!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *