LOADING

Type to search

Tata je Tata Dubrovnik Udruge

HUMANITARNA UDRUGA “TATA JE TATA” Stipendiranje Učenika i Studenata u teškoj socioekonomskoj situaciji

Vidimo se u petak u 18 sati u Studentskom centru…

Dragi prijatelji, podržite nas u akciji za stipendiranje učenika i studenata u teškoj socioekonomskoj situaciji. Svatko tko želi biti dijelom ove priče i htio bi pomoći, a na aukciju je spriječen doći, svoju donaciju može uplatiti na račun posebno otvoren za fond za stipendije – HR0523900011500267062
Nakon što su nam svoje umjetničke radove lani donirali dubrovački umjetnici, ove godine nesebično su to učinile naše poznate dubrovačke i za Dubrovnik vezane umjetnice.
Iskreno se zahvaljujemo našim velikim umjetnicama i plemenitim ženama: Leni Kramarić, Nikolini Šimunović, Katarini Ivanišin, Ivani Selmani, Jasmini Runje, Antoniji Rusković Radonić, Aidi Hebib Raguž, Iris Lobaš Kukavičić, Ivi Laterzi Obuljen, Dubravki Tullio, Romani Milutin Fabris, Ivoni Šimunović i Katarini Alamat Kusijanović na donaciji njihovih radova, a za koje će se licitirati ovaj petak.
Djela za koja će se licitirati izvedena su u različitim likovnim tehnikama, a licitaciju će voditi naša poznata novinarka i voditeljica Suzi Sokol.
Humanitarna udruga “Tata je Tata” za jedan od svojih prioritetnih postavljenih ciljeva imala je stvaranje fonda za stipendiranje djece koji su ostali bez roditelja, ili su se našli u teškoj životnoj situaciji.
To nam je i uspjelo isključivo zbog pomoći umjetnika, zaljubljenika u umjetnost i svih donatora velikih srca.

“Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia, vrijednog Pokrovitelja DU Sportiva

Ne sumnjamo zato kako će se ova priča uspješno nastaviti i ove godine, a da ćemo je već iduće ponosno zvati tradicionalnom humanitarnom aukcijom.
Svatko tko želi biti dijelom ove priče i htio bi pomoći, a na aukciju je spriječen doći, svoju donaciju može uplatiti na račun posebno otvoren za fond za stipendije – HR0523900011500267062
Ostvarimo snove onima koji nas trebaju najviše. Pomognimo djeci i vodimo ih rukom dobrote i ljubavi kroz život. Hvala vam dobri ljudi, hvala za plemenitost. Vidimo se u petak u 18h u Studentskom centru.
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *