LOADING

Type to search

DU Sportivo Reportaže Du Sportivo©

GLAZBENI KVIZ ZA SVE GENERACIJE U LAZARETIMA Predivna Večer uz najljepše taktove

Pun Pogodak – Čekamo Reprize!

Glazbeni kviz u Lazaretima (Club Lazareti) najavljivan je danima i izazvao je veliku pozornost. S pravom!

Maksimalan broj prijavljenih ekipa mogao je odahnuti, jer je našao svoje mjesto u prezabavnom kvizu, kvizu koji je sjajnim odabirom glazbe “rasplesao” sve one koji su sjedili.

Pogađanje (poznavanje) riječi stihova kada se “zamrzne pjesma” bio je veliki izazov za sve prisutne i prava zabava. DU Sportivo nažalost nije mogao snimiti više fotografija jer je i sam sudjelovao u Kvizu i naravno “tehnika” je bila u drugom planu.

Snimili smo zato dva videa, da osjetite atmosferu i poželite se i vi prijaviti drugi put, a uvjereni smo da će ponovno biti.

If I (We) Could Turn Back Time…

CHER – “If i could turn back time”

Video DU Sportiva s Glazbenog kviza iz Lazareta

Svaka čast organizatorima, jer sve je prošlo bez pogreške i nije bilo lako organizirati ovakvu vrstu kviza i usput stvoriti sjajnu svemirsku atmosferu, uslužiti prisutne i biti na raspolaganju za sve. Veliki bravo i jedva čekamo reprize.

Osim pogađanja stihova na papiru su bile i pitalice, povezivanja, a / b / c / d , te su se na kraju našli i stihovi dubrovačkih glazbenika – predivno!

“Svi smo dio sna” – jedan od zaštitnih znakova svih nas, sve je podigao na noge, naježio, rasplakao, dodirnuo na sve načine.

Pogledajte u sljedećem videu zaista dirljive prizore, a izdvojili smo ovu svevremensku pjesmu, rajsku pjesmu i kao današnji hit dana u našoj rubrici “Fan & Fun Zona Šica”.

“Svi smo dio sna”

Atmosfera iz Lazareta s Glazbenog kviza, kada je puštena pjesma “Svi smo dio sna”

Nezaboravno – takav je dojam DU Sportiva i uvjereni smo svih koji su bili dio rasplesane i raspjevane večeri, večeri posebnog druženja.

Puna podrška za dalje u svemu vrijednom što rade kreativnom i vrijednom organizatoru…

Pizzerija Mamma Mia – “Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *