LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

FINALE HRVATSKOG FUTSAL KUPA Pula se vraća kući sa Zlatom

Najbolje od hrvatskog Futsala u Dubrovniku!

Od petka do ponedjeljka Dubrovnik je ugostio Završni turnir hrvatskog futsal kupa – osam momčadi koje su kroz prethodne prepreke uspjele tu čast izboriti.

Svi su se nadali, bili na iglicama da Square drugi put u povijesti svog postojanja bude taj koji će na kraju podignuti pobjednički pokal. Međutim – rulet šesteraca u polufinalu s Olmissumom bio je koban, gdje su oba protivnika zaslužila proći.

“Klik” na Fotografiju vodi Vas na spektakularnu Internet stranicu Krovnog pokrovitelja DU Sportiva 

Oba polufinalna susreta i sinoćnje finale završilo je šestercima, što potvrđuje izjednačenost u vrhu hrvatskog futsala. Futsal Dinamo i Stanoinvest Futsal Pula, te Square i Olmissum u tvrdim i kvalitetnim susretima polufinala otišli su u “rulet sudbine”.

Nakon regularnih 1:1, te nakon dva produžetka od po pet minuta 2:2 i nakon šesteraca Pula je bila s rukama visoko u zraku.

Prvi trofej sezone je podijeljen, a u ligaškom dijelu natjecanju još su dva kola do kraja i prvih pet klubova je smješteno u četiri boda. Čeka nas visoko napeta završnica i zasigurno jako kvalitetna.

BRUŠKIN “8K Čišćenje i Održavanje” svih vrsta objekata – 091/60-38-910 

Sinoć smo svjedočili izuzetno uzbudljivom finalu. Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, nekim čudom, unatoč dobrim prigodama, gdje je ipak u kvaliteti istih prednjačio Olmissum.

Nakon 12 i pol minute igre u drugom dijelu Omišani su ti koji dolaze do prednosti pogotkom Kusture, ali nakon 15 minuta i 17 sekundi igre svijetli na semaforu 1:1 – strijelac za Pulu bio je Felipe.

“Klik” na Fotografiju vodi Vas direktno na prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia

Olmissum je u produžecima igrao pretežno s igračem više u polju, kružeći oko obrane Puljana. Međutim, 17 sekundi do kraja francuski reprezentativac Arthur postiže pogodak uz erupciju slavlja. Činilo se – gotovo.

No, 8 sekundi i 42 stotinke stajalo je na semaforu kada je spretno Vanha uspio poravnati i šokirati Puljane. Pogledajte u naredne četiri fotografije kako je to izgledalo.

 

 

 

Ipak – ne. Pula je pokazala mentalnu stabilnost, pogodila svih šest udaraca sa šest metara, a u posljednjoj šestoj seriji Olmissum nije uspio pogoditi i slavlje je moglo započeti.

Uslijedila je dodjela medalja i pokala. Član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednik Komisije za mali nogomet gospodin Ile Topuzović uručio je kapetanu Stanoinvest Futsal Pule Davidu Mataji ono za što je krema hrvatskog malog nogometa četiri dana “ginula” – Veliki Pokal u ime HNS-a.

 

Čestitke Puli, Čestitke sjajnoj ekipi Olmissuma, tješio ih je ljudski i čestitao i Ile Topuzović, Čestitke našem Squareu na fantastičnom nastupu i fantastičnoj organizaciji, Čestitke svim sudionicima Završnice, Čestitke svima koji su izuzetno uspješno pridonijeli organizaciji ovog spektakla malog nogometa i zahvala HNS-u na dodjeli domaćinstva Dubrovniku.

Sve je uistinu bilo na vrhunskom nivou i veselimo se idućim sličnim događajima za naš Grad, a sada se okrenimo završnici Prvenstva.

Spektaklima nikad nije kraj, a naslov prvaka Hrvatske neka završi u Dubrovniku, nebeska je želja brojnih navijača Squarea i rekli bi – ne samo u Dubrovniku.

“Klik na Foto” vodi Vas na Predivnu Internet stranicu Beach bara Dodo

Uživajte u Fotogaleriji DU Sportiva s Finala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik na sliku vodi Vas u Predvorje Raja 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Klik na Foto” vodi Vas na Internet stranicu Direct Bookera

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *