LOADING

Type to search

DU Sportivo Reportaže Du Sportivo©

DVOJAC DU SPORTIVA POD PALJBOM STRELICA NA OLUJI U DRAGOVOLJCU We Did It!

Kakav Doživljaj…

Dvojac (s kormilarom – T. junior) DU Sportiva nastupio je kao i prethodne godine na pikado Turniru povodom obilježavanja obljetnice Oluje u prostorima Streljačkog društva Dragovoljac. U nastavku ćemo nas zvati V. & D.

V. je otvorio Turnir u paru s “Robotom“. Robot je pogađao što je god zamislio, dok se V. držao uputa – “Gađaj samo 19” ili “Gađaj Zapad” ili “Gađaj samo da se zabode strelica“.

Izvještaj s obilježavanja obljetnice Oluje iz SD Dragovoljac omogućio Vam je Bruškin – “8K Čišćenje i Održavanje svih vrsta objekata” → 091 60 38 910 

I uspjeli smo doći do polufinala nekim čudom tako šepajući, dok je “Robot nosio V. na ramenima“. U polufinalu ipak nije jedan, makar bio Robot, mogao izaći na kraj s dvojicom.

I onda na scenu stupa D. (Robot se i čudom pojavio obzirom da je supruga imala roditi). T. junior je davao upute za V. Također i D. je davao upute za V., uz redovito – “Požuri” (V. puno priča).

D. & T. junior

I baš se igralo, zaboravilo na cijeli svijet, zabavljalo, umiralo od smijeha skupa s našim protivnicima (mr. L. & mr. Ljevica).

Poveli su 1:0 (501 double out). DU Sportivo se borio nadljudskim snagama (grčevi u rukama). V. nije mogao više gađati 19, nego 20. D. je jedini mogao izaći na double out, obzirom da V. ne bi pogodio 2 puta “nešto” do preksutrašnjeg dana.

V. je stvarno gađao 20, ali rezultat – 1 :))

Druga partija otišla je do petnaeste posljednje ruke. DU Sportivo bio je ispod protivnika (vodio). Prethodno je D. “pogodio gredu” na 2×5. I posljednje tri strelice su odlučivale ide li se u treću partiju (ne bi ni DU Sportivo ni protivnici išli, valjda bi bacali po jednu strelicu. I naravno “Ljevak Egzekutor” snajperski je pogodio double.

I nakon dodjele pehara i medalja mr. L je dvojcu DU Sportiva uručio medalju. Za hrabrost!

Skroz s desna na lijevo – mr. L, pa mr. Ljevica

Potez ravan kao da je s Kantafiga pogodio 3×20 na aparatu koji je bio u Dragovoljcu u Mokošici! I više od toga. Iz nekog drugog svemira…

Kako nam je bilo lijepo zajedno nastupiti. Kao pravi tim DU Sportiva. U našeg Dragovoljca…

Dogodine ista formula. Ili V. ili D. “uzet će” Robota do polufinala i onda idemo dalje :))

Ali najvažnije je, uz milijun puta “Naravno” – skupa nastupiti…

P.S. Snimka nastupa postoji u trajanju od 39 minuta i bit će objavljena za 20 godina na DU Sportivu…

Dvojac DU Sportiva

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *