LOADING

Type to search

Afirmacija dubrovačkog sporta Dubrovački sport

“DUBROVAČKA PLEMENITA LJEVICA” U DALEKOJ KINI Krenulo natjecanje u Superligi

Igrač Spektakla radi kojeg se kupuje Karta

Naš “zlatni momak” i “plemenita ljevicaElvis Sarić igra svoju drugu sezonu u kineskom superligašu Qingdao Hainiu i oduševljava svojim majstorijama. Radi takvih igrača uvijek se kupovala i kupovat će se karta za nogometne stadione.

Pogledajte i pogodak 2023. godine po izboru našeg portala na ovom linku

Prvo kolo odigrano je proteklog vikenda i nažalost domaća momčad Chengdu Rongcheng, kojoj je protekle sezone pobjegla treća pozicija za samo dva boda i time Kvalifikacije za AFC Champions League, pred 40.088 gledatelja svladala je Qingdao 2:0 pogocima u 30. i 90. minuti, gdje je Elvis Sarić zabilježio sjajan nastup i prema Sofascore istaknut je u predstavljanju susreta drugog kola.

www.sofascore.com

Qingdao Hainiu domaćin je u drugom kolu i to sutra u 12.35 po našem vremenu i svakako se raspitajte, preporuka je DU Sportiva, gdje i kako pogledati ovaj susret.

Nadamo se pobjedi Qingdaa, protiv momčadi iz sredine ljestvice prošle sezone, a Elvis Sarić svakako će imati što za reći na tom dvoboju kojeg s nestrpljenjem iščekujemo.

“Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik vrijednog pokrovitelja DU Sportiva – Pizzerija MAMMA MIA

Elvisa su vodili mnogi ugledni treneri i obožavali tako plemenitog igrača u momčadi, a zabilježio je i 19 ponosnih nastupa za sjajnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Uvijek je bio posvećen radu, napredovanju iz treninga u trening, mnogo žrtve u karijeri, kojom može biti ponosan i jest, a i svi mi s njime.

Sigurno mu i nije lako na drugom kraju zemaljske kugle i bodrit ćemo ga u njegovim nastupima, što je najmanje što možemo učiniti.

Ovaj uistinu zlatni momak velikog srca i raskošnog nogometnog talenta to itekako zaslužuje.

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *