LOADING

Type to search

Du Sportivo©

DU SPORTIVO NA RADIJU DUBROVNIK U EMISIJI ĐIRATA TIRADA Urednik i Voditelj Boris Njavro pokazao veliko srce kao uvijek

U svemu najvažnija je – dobrobit svih!

Autor: Vlaho Raič

Da, u svemu je najvažnija dobrobit svih. O tome ne razmišljaš. Djeluješ srcem upravo kao Boris Njavro. 

DU Sportivo, Internet portal “u povojima“, organizirao je prvi u nizu susreta djece urednog razvoja i djece s poteškoćama u razvoju. Prepoznali su to od medija Dubrovačka televizija i gospar Boris Njavro, ravnatelj Muškog đačkog doma, novinar, član Društva hrvatskih književnika, predsjednik Društva dubrovačkih pisaca i ne bi mi ovo dobro čeljade dozvolilo da pobrojim sve ono čime srcem doprinosi našem Gradu i društvu u cjelini.

Boris Njavro i Bruno Papac “minut prije emisije” – Rutineri i Znalci

Pozvao me kao jedinog predstavnika DU Sportiva da popričamo i skupa prenesemo svoj djeci Dubrovnika, roditeljima, vrijednim udrugama djece s poteškoćama u razvoju i svima koji će se uključiti u ovaj projekt redovnih susreta djece, koji su opet samo dio nečeg većeg, a neka im uvijek bude na radost, kao što je i bilo 28.svibnja u Gospinom polju.

Boris Njavro ima lijepu i korisnu emisiju Đirata Tirada i uistinu je prelijep osjećaj stati preko puta jednog takvog znalca i rutinera. Zahvalili smo svima koji pomažu u ovom projektu i najavili lijepih stvari ne samo za djecu s poteškoćama u razvoju, nego i za sve osjetljive skupine društva, makar potruditi se i da nitko ne bude zaboravljen, a da se svi uključe koliko mogu, svaki najmanji doprinos jest vrijedan (nije floskula op.a.) i zaključili smo – deset je više od jednog pojedinca, te sto i tisuću. Rezultati dobrobiti u zbiru su multiplicirani. A valjda nam je to većini i(li) svima cilj.

Čitao je Boris i poeziju, puštao nadahnuto glazbu, zvao našeg Marija Pica Maslaća i gospođu Anitu Šetku iz Udruge “Dva Skalina“, zna nasmijati i obradovati ljude, pozdravili smo i gospara Pera Vićana i puno puno toga još (ne bi stalo, vjerujte u stotine redaka), ništa ne prepušta slučaju i hvala mu za pruženu ruku pomoći – pozvao je dobre ljude na doprinos, zahvalio, informirao, brine se i osigurava tko će još biti domaćin djeci i još puno toga.

Ovim putem, pročitat će zasigurno njegove kolege iz Društva dubrovačkih pisaca i svi mnogi zainteresirani koji prate, najavljujemo da će u sklopu nove rubrike DU Sportiva Društvo dubrovačkih pisaca imati svoju podrubriku gdje će moći slati redovne i izvanredne vijesti, najave, izvještaje, neke radove koje budu smatrali da treba promovirati i dosta toga iz njihovog vrijednog i iznimno stručnog djelovanja, s ogromnim doprinosom za kulturu našeg Grada i sugrađana.

PSP Dubrovnik s 28 godina tradicije za Hrvatsko poslovno tržište kreirao je svoj vlastiti Software za olakšano i precizno vođenje knjigovodstva, kao jedini Knjigovodstveni servis u Hrvatskoj kojem je to uspjelo. WhatsAppViber / Telefon & E-mail

Da, u svemu je najvažnija dobrobit svih. O tome ne razmišljaš. Djeluješ srcem upravo kao Boris Njavro.

Boris Njavro i njegov vrijedan književni doprinos Dubrovniku – knjiga “Ulicama Grada”

Hvala i radiju kojeg apsolutno svi volimo i u srcu nam je – Radiju Dubrovnik. I pozdrav Brunu Papcu, koji nas je tonski i svekolikim zahtjevnim tehničkim radnjama proveo do vaših prijemnika.