LOADING

Type to search

Dječji sport

DU SPORTIVO & BANJE BEACH DONOSE FOTOGRAFIJU DANA Antonio Cvjetović (NK GOŠK Dubrovnik 1919.) & HNS FAMILY

Čestitke Antonio!

Izvor Fotografija: Facebook stranica NK GOŠK Dubrovnik 1919.

Jesenski selektivni turnir Nogometnih središta HNS-a za dječake U-14 (2010.godište ) u organizaciji HNS-a održan je u Medulinu od 06. do10.12.

Iz Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskog za selekciju NS Split nastupio je Antonio Cvjetović iz NK GOŠK-Dubrovnik 1919., kojem od srca čestitamo i želimo puno sreće i uspjeha i nadalje, te čestitke i njegovom GOŠK-u.

Fotografija Dana

Sudjelovala su Središta HNS-a: Osijek, Rijeka, Split, Sjever, Zagreb i Zagrebački nogometni savez.

U sustavu selektivnih aktivnosti jesenski i proljetni turnir za dječake U-14 smatra se jednom od najvažnijih aktivnosti HNS-a.

Po završetku ovih turnira biraju se najbolji pojedinci iz svih Središta za kamp HNS-a, odnosno za prvu selekciju dječaka U-15 na nacionalnoj razini, koji će ubuduće sudjelovati u stvaranju reprezentacija U-16,U-17,U-18,U-19,U-21 i A reprezentacije.

Po završetku svakog selektivnog turnira područni instruktori Središta predlažu najbolje pojedince za kamp HNS-a.

Zlatni Pokrovitelj Dječje rubrike i Krovni Pokrovitelj DU Sportiva – Beach Bar Banje. “Klik na Foto” vodi Vas na spektakularnu Internet stranicu

U proljeće 2024.god. igrat će se i Proljetni selektivni turnir Nogometnih središta HNS-a za dječake U-14 (2010.godište) koji će biti završni turnir za ovo godište, a nakon toga i ljetnog kampa biraju se najbolji pojedinci za prvu nacionalnu selekciju U-15.

DU Sportivo navija. Sretno!

Tags:

You Might also Like