LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

DRUGI SUSRET POLUFINALA DOIGRAVANJA SQUARE – OLMISSUM (FOTO) “Treći Set” u Omišu

1:1

Square je nažalost poražen sinoć u Gospinom polju u još jednoj malonogometnoj poslatici u kojoj je uživala puna Dvorana i zasigurno velik TV auditorij. Tri pogotka Olmissuma i dva Squarea, za “break” Omišana, ali daleko je do tri, koliko pobjeda je potrebno za ulazak u veliko finale.

“Klik na Foto” vodi Vas na Predivnu Internet stranicu Beach bara Dodo

Prvo poluvrijeme bez pogodaka, u drugom svih pet. 2:0 poveli su gosti, Square se vratio iz provalije svojim karakterom i znanjem i izjednačio na 2:2. Međutim, presudio je na kraju poprilično sretan pogodak nakon udarca s distance koji je promijenio putanju i sjajni Zoran Primić ništa nije mogao.

Riječ je o dvije superjake momčadi i u takvim situacijama domaći teren može i ne mora biti presudan faktor pobjede.

Sretno Zorane!

Square je u prvom susretu sjajnom igrom “samljeo” Olmissum i da se taj susret igrao u Omišu završio bi svakako u korist naših. Vrijedi i za jučerašnji ogled, gdje Square nije uhvatio one svoje najnijansiranije konce igre, dok gosti ipak jesu. I nit je nekada presudna u tako iznijansiranom sportu s bogatstvom detalja, dinamike, taktičkih i tehničkih brojnih zahtjeva.

Gastro Pub Dubrovnik“Klik na Foto” vodi Vas na predivnu Internet stranicu

Zato se ne mora u navijačkom puku stvoriti “automatska poveznica” da domaćin uvijek pobjeđuje i unaprijed knjiži bodove ili prolaske dalje.

Naprotiv, i jedna i druga momčad gradili su kroz cijelu sezonu i momčad i igru i nitko ne misli ustuknuti – niti Square niti Olmissum.

Svaka utakmica je priča za sebe. Ukoliko Square ponovi veći dio izvedbe iz prvog susreta s pravom i velikom šansom može računati da se ili serija odlučuje u Dubrovniku ili da će u “dvokoraku” protutnjati Omišom.

Kvalitetu svakako posjeduju i to su dokazali, karakter je utkan u klupske boje i oni najbolje znaju kako pristupiti “trećem setu”.

Ako netko misli da će Olmissumu biti lako ostvariti jednu, kamoli dvije pobjede prevario se u računici. Ne misle to ni oni sami.

“Klik na Foto” vodi Vas na Jelovnik Pizzerije MAMMA MIA

Zato, u dvoboju divova kako smo i istaknuli u najavi ove polufinalne serije odlučivat će detalji. Oba susreta završili su s po jedan razlike.

U drugom polufinalu također je 1:1. Pula i Dinamo sele u Zagreb na dva susreta. I nikakvim metodama ne može se predvidjeti tko će dalje i na koji način i u koliko susreta.

Istu situaciju preslikali smo i na ogled koji je u našem fokusu.

Napeto…

Square i Olmissum ulaze u treći set. Gem po gem…

Sretno “Bijesni Psi” i znamo da osjećate svu silnu podršku koju imate…

Uživajte u Fotogaleriji DU Sportiva…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRUŠKIN d.o.o. / “8K Čišćenje i Održavanje svih vrsta objekata” / 091 60 38 910

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *