LOADING

Type to search

Dječji sport

DJECO SJAJNE VIJESTI, ALI VEĆ SVE ZNATE I VEĆ “LOPTE LETE” Bravo za Grad i brigu za djecu i njihovu radost

Dva Igrališta u novom, predivnom ruhu!

Kada ulažeš u budućnost – taj ulog nikako ne može propasti, jer tada te dočekaju “tisuće sadašnjosti“…

Ulaganje u našu djecu i mlade otvara perspektive da imamo još zdravije društvo u budućnosti, a dječju sadašnjost tako činimo ispunjenom i onakvom kakva treba biti – zdravo sadržajna i radosna.

Grad Dubrovnik iskazao je senzibilitet za najljepšu skupinu društva i dobili su puno malih prijatelja.

“Klik” na Fotografiju vodi Vas na spektakularnu Internet stranicu Krovnog pokrovitelja DU Sportiva i Zlatnog pokrovitelja Dječje rubrike

Obnovio je Grad dva igrališta u kratkom roku. Pokraj dubrovačke gimnazije i Osnovne škole “Lapad”. Na Gimnaziji se zeleni trava, dok je lapadska dječja igrališna oaza pokraj brojnog zelenila nove dane dočekala potpuno obnovljena i sada je jedini dječji zadatak da budu još sretniji.

Neka se ovaj trend nastavi. Uvijek rečemo da je potencijalnih projekata mnogo, a ne mogu se svi izvršiti “u tri dana”. Osnovna logika.

Zadivljujuće Facebook i Instagram platforme krovnog pokrovitelja DU Sportiva Banje Beach restaurant, lounge & club

Važno je da niču dječja igrališta, parkovi s njihovim zabavnim spravama, vrtići i škole, razni sadržaji za djecu. I uvijek može bolje, istina. Ali, gledajmo uvijek ono pozitivno i dobro, jer tada ćemo i sami biti bolji.

Čestitke djeci na lijepom poklonu i čestitke Gradu na izvršavanju jednog lijepog, plemenitog i uistinu najkorisnijeg zadatka.

Jedina budućnost su naša djeca i mladi…

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *