LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

DERBI 14. KOLA HMNL Squareu vrijedan bod iz Omiša

U sudaru divova bez pobjednika

Predznak derbi označava za svakog sportaša dodatni napor, stres i maksimum vještina izvedbe. Iako je svaki ogled zahtjevan po svojim specifičnostima i protivnika i raznih sportskih okolnosti.

U Sportskoj dvorani Ribnjak gledatelji su vidjeli dva pogotka i to po jedan sa svake strane. Domaćin Olmissum je pod svaku cijenu želio bodovno poravnanje sa Squareom, ali njihove nade su pale u “mutnu vodu Ribnjaka” dvije minute prije kraja izjednačujućim pogotkom Ševčika (Olmissum poveo u 23. minuti pogotkom Žilića op.a.)

SQUARE: Zoran Primić, Ivan Daničić-Kačić, Haron Džanković, Antonio Noković, Lassi Arttu Valtteri Lintula, Hrvoje Cvjetković, Marko Kuraja, Gordan Duvančić, Matuš Ševčik, Maro Đuraš, Guilherme Dos Santos, Lujo Jurišić.

Sve u svemu uzbudljiv susret i uvijek će se mjeriti tko je mogao više, bolje, bliže, ali najispravnije je ostaviti “zbroj događanja na parketu iza sebe” i krenuti mislima i treninzima na sljedeće izazove.

Square u sljedećem kolu gostuje u Osijeku, kod kluba koji je četiri boda osvojio kod kuće, dok je deset “oteo” u gostima.

Ovo kolo zaključuju sutra parovi Stanoinvest Futsal Pula – Uspinjača Gimka, te Futsal Dinamo – Vrgorac.

Danas je Novo vrijeme doživjelo nevrijeme u Šibeniku, gdje su poraženi od Crnice 5:3. Jučer su igrali Torcida i Osijek, a “set su osvojili” gosti 3:6.

“Klik na Foto” vodi Vas na predivnu Internet stranicu Beach Bara Dodo

Ulazimo u posljednja, prenapeta četiri kola. Osam karata za doigravanje, jedna za “silazak u ponor Druge lige” i jedna kvalifikacijska za ostanak u Eliti.

Sretno “Bijesni Psi”, kako ih radosno zove DU Sportivo.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *