LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

AK “DUBROVNIK” NA DVORANSKOM PRVENSTVU ZA MLAĐE KADETE I KADETKINJE Bronca za Lunu Županović!

Čestitke Luna!

Fotografije: Facebook stranica Atletskog kluba “Dubrovnik”

Na Zagrebačkom Velesajmu održano je Podravka Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i mlađe kadetkinje u organizaciji Atletskog Kluba Zagreb, a zastave Atletskog kluba “Dubrovnik” i Svetog Vlaha također su bile na tom velikom atletskom događaju.

Jedno je to od najznačajnijih i najmasovnijih natjecanja u atletici za daljnji rast i razvoj atletičara kroz godine. Nastupilo je 40 klubova iz Hrvatske, s oko 600 mladih atletičara i atletičarki.

Bronca dolazi u prave ruke

Boje Atletskog Kluba “Dubrovnik” predstavljala je Luna Županović. I to kako. Osvojila je Brončanu medalju u bacanju kugle od 2 kg, s osobnim rezultatom 10.31 m. Do samog kraja trajao je triler. Luna je u posljednjoj šestoj seriji “prebacila” osobni razultat i time se itekako zasluženo okitila broncom.

Beach Bar Dodo – “Klik na Foto” vodi Vas na predivnu Internet stranicu

Nastupila je i u utrci 200 metara i osvojila osmo mjesto u konkurenciji 21 atletičarke. I ponovno osobni razultat – 28.74. Još jedno Bravo!

Kako navode iz Kluba – Natjecanje je bilo planski i taktički dobro odrađeno. S dobrom pripremom na treninzima rezultati nisu izostali, te im nakon ovog natjecanja slijedi mali odmor, nakon kojeg započinje priprema za Prvenstvo Hrvatske u višeboju.

Čestitke Luni, svima u Klubu, na novim vrijednim i zapaženim postignućima.

Ponos!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *