LOADING

Type to search

DU Sportivo 24 / 7 / 366 Du Sportivo©

800. TEKST DU SPORTIVA Pozitivno, Afirmativno, Edukativno

Hvala Svima!

Naš mali, ali topli kutak, DU Sportivo zakoračuje u svoj 800. tekst i želi se njime zahvaliti svima koji omogućuju da opstane i pozitivnim, afirmativnim i edukativnim pristupom izazove samo lijepe efekte, gdje prvenstveno se vodimo i emocijom, pa DU Sportivo volimo nazvati i “potpuno subjektivnim portalom”.

Hvala svim Pokroviteljima DU Sportiva i onima koji žele ostati anonimni. Hvala svakome tko je pročitao makar i jednu rečenicu, koja uvijek dolazi iz srca. Hvala svim suradnicima koji pomažu na ovom dugoročnom projektu. Hvala svima na riječima ohrabrenja, vrijednim savjetima, riječima utjehe kada je teško i kao i uvijek kada bismo istaknuli imena netko bi bio zaboravljen.

Posebno je DU Sportivo osjetljiv na osjetljive skupine društva i na rad Klubova koji su malo zastupljeni u medijskom prostoru, o kojem god sportu da se radilo – svi su jednako vrijedni.

I ovim putem pozivamo sve one koji žele biti na našem portalu da slobodno pošalju svoj materijal za objavu na info@du-sportivo.hr

Udruge Djece s poteškoćama u razvoju i udruge Osoba s invaliditetom mogu u svakom trenutku poslati sve ono što misle da je potrebno objaviti.

Kapaciteti DU Sportiva su još uvijek skromni i ispričavamo se time svima onima do kojih još ne možemo doći ili ne objavljujemo u kontinuitetu ono čime se bave. Nemoguće je u ikakvoj teoriji u prvoj godini djelovanja, pa čak i u drugoj očekivati veći napredak u tom segmentu, gdje se sadržaj još selektira, kapaciteti polako grade, vizija još bistri, uz brojne druge parametre.

Ono što je sigurno je da ćemo ostati na tragu potpune eliminacije politike, negativnosti, senzacija, žutila, crne kronike i sličnih kontekstualnih tema koje uvažavamo i poštujemo, ali usmjerili smo jedra u nekom drugom smjeru, koji je možda i pogrešan, ali je subjektivan, kao i cijeli DU Sportivo.

Bit će i noviteta u djelovanju, ali kao i cijeli projekt – kada bude u potpunosti spremno, uz samozatajno djelovanje u tom smislu.

Najljepše želje uvijek od nas svima, uz zahvalu svima!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *