LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

5. KOLO HMNL SQUARE – OLMISSUM U Nedjelju u 19 ispunimo tribine za novi uspijeh Squarea!

Olmissum itekako može pasti!

U tijeku je peto kolo HMNL, elitnog razreda hrvatskog futsala. Odigrana su dva susreta, a Dubrovnik i svi oni koji su uz Square pozornost usmjeravaju na nedjelju i “arenu u Gospinom polju“. U 19 sati Square će u “Ogledu Titana” jurnuti svim raspoloživim snagama na onog iz Omiša – Olmissum – člana Futsal Lige prvaka elitne skupine.

Respekt uvijek postoji ukoliko si pristojan i realan. Igrao s posljednjim, prvim, nekim s “etiketom elitaša” – respekt.

Vrhunska priprema sjajnog sastava, dokazane izvrsne izvedbe i prvo mjesto na ljestvici uoči petog kola, uz gromoglasnu podršku od prve sekunde. Da se čovjek naježi…Square živi prekrasne dane, tjedne. Tri pobjede i jedan neodlučen rezultat, uz najbolje moguće raspoloženje, neupitan motiv. 

Ivica Gvozden – Znanje, Iskustvo i Energija Squarea

Olmissum u Prvenstvu bilježi dvije pobjede (Novo Vrijeme i Uspinjača) i dva poraza (Futsal Dinamo i Torcida). Respektabilan i atraktivan protivnik, ali svakako ne nepobjediv.

Odigrana su dva susreta petog kola: Vrgorac – Futsal Dinamo 1:2 i Osijek – Torcida 3:7. Ostala dva susreta igraju se također sutra i to Uspinjača – Pula i Novo Vrijeme – Crnica

Square nakon Olmissuma očekuje još jedan domaći susret i to protiv Osijeka, a zatim gostuje kod Vrgorca. Laganih susreta u ovom natjecanju nema, ali svakako se može istaknuti da eventualnim uspijehom protiv Olmissuma slijede dva ipak lakša susreta od ovog “goropadnog sraza” i otvara se perspektiva duljeg ostanka na vrhu ljestvice, što je i želja Squarea.

“Klik na Foto” vodi Vas na predivnu Internet stranicu Beach Bara Dodo – Pokrovitelja DU Sportiva

Korak po korak. Prvo pametno na Omišane, a sve znaju u iskusnom stožeru “Bijesnih Pasa“.

Podrška neće izostati i ponovno će postajati “opasnost” da se tribine od zanosa – “ne sruše na parket”…

Sretno Square! Možete! 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *