LOADING

Type to search

Uncategorized

400. TEKST DU SPORTIVA Bez senzacionalizma, crne kronike, “žutila”, negativnosti dosad i odsad – Dokle god budemo trajali

Naglasak na sadržaju, nikako na kvantiteti…

Skoro četiri mjeseca djeluje naš mali Internet portal DU Sportivo. Ali i kapljica vode čini vodopad i ponosni smo što smo dio onih medija koji djeluju isključivo za dobrobit čitatelja. Nije uzalud više puta istaknuo najcitiraniji hrvatski psihijatar, professor emeritus dr.sc. Miro Jakovljević, s čijim Institutom surađujemo  – “Nema empatije ni u medijima“, ističući nedostatak iste kao najveći uzrok devijacija u Svijetu, odnosno pojavnost dispatije.

Razlikujemo sljedeće pojmove – simpatija, antipatija i empatija, uz dispatiju – suprotnu empatiji

Ne, nema nikakvih senzacija, nema tzv. žutila, nema negativnosti ni takvog pristupa, nema crnih kronika i ostalih sličnih stvari. Onakvi kakvi jesmo djelujemo, a Bog zna kakvi smo. Trudimo se – i pisati i konkretno djelovati, te doprinijeti koliko je u našoj mogućnosti društvenoj zajednici.

Takav pristup ćemo i zadržati bez ikakve sumnje. Još se mi i tražimo, najbolji koncept i sadržaj za Vas.

Od jeseni ćemo uvesti i jednu veću novost / sadržaj u sklopu našeg djelovanja, sve skupa još dotjerivati / modificirati i nadamo se da će to biti na Vašu radost i dobrobit, posebno osjetljivih skupina društva.

Čitamo se i nadalje. Kako smo uvijek željeli – “U toplom i mirnom kutku DU Sportiva“…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *