LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

16. KOLO HMNL SQUARE – VRGORAC Večeras u 18.15

Pet Klubova stalo u Bod

Spektakularna završnica elitnog razreda hrvatskog futsala. Tri kola prije kraja ligaškog dijela natjecanja Square, Pula, Dinamo, Novo Vrijeme i Olmissum zbijeni su u bod. Traži se itekako važna što bolja pozicija za Doigravanje, gdje prednost domaćeg terena može biti presudna.

Ne treba zanemariti ni činjenicu da slijedi od 1.-4.ožujka Kup završnica u Gospinom polju, te će i to fizičko i emocionalno pražnjenje utjecati na izvedbe ekipa u nastavku.

Beach Bar DODO – Vrijedni Pokrovitelj DU Sportiva

Square večeras od 18.15 dočekuje Vrgorac, koji je dva boda udaljen od provalije Druge lige, ali i dva boda udaljen od doigravanja. Vrgorčani su prije tri kola svladali Pulu na svom ognjištu, zatim su oteli bod Futsal Dinamu u Zagrebu, te odigrali 4:4 s Torcidom kod kuće.

Square je pokazao svoj karakter na dva teška gostovanja kod Olmissuma (1:1) i Osijeka (4:4) gdje je posebno upečatljiv povratak iz ognja zaostatka 1:4 protiv Osječana.

Nakon Vrgorca Square gostuje kod fenjeraša, ali ne i bezazlene momčadi Uspinjače, te u posljednjem kolu dočekuje Novo Vrijeme, suparnika koji ga čeka i u četvrtfinalu Kupa.

Nemoguće je predvidjeti kako će se “rasuti kuglice” konačnog poretka. Logično, onaj koji “iskorači” svojim bodovnim učinkom u posljednja tri ogleda imat će i velike šanse za viši plasman, ali i ulazak u kontinuitet izvedbi, samopouzdanje, a Square s dva domaća ogleda i jednim ne ipak prezahtjevnim gostovanjem ima itekako podlogu i pravo nadati se i naravno vjerovati sportski u sami vrh na kraju 720 minuta svojih ligaških izvedbi ove sezone.

Korak po korak. Prva prepreka je Vrgorac i sve misli usmjerene su na večer za koju se od srca nadamo da će biti pobjednička

U zaključku, finale ligaškog natjecanja nosi veliku napetost, a doigravanje koje je poznato po tome nije još ni započelo.

Beach Bar DODO

Kakva sezona! Pohvale za svih deset sudionika najnapetijeg hrvatskog ligaškog natjecanja i šaljemo svu podršku i snagu našem Squareu.

Sretno, uz poziv gledateljima da kao i uvijek napune Dvoranu i bodre svoje vrijedne miljenike do još jednog slavlja…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *