LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

ŽUPANIJSKI NOGOMETNI KUP GOŠK Dubrovnik 1919. probio se u finale protiv Jadrana LP

Leti, leti naša mladost – do finala!

Foto: Facebook NK GOŠK Dubrovnik 1919.

Nogometaši GOŠK Dubrovnika 1919. ugostili su na Lapadu u polufinalu Županijskog kupa Faraon iz Trpnja. Završilo je uvjerljivih 10:1 (5:1) i mlada talentirana momčad trenera Vedrana Madžara zasluženo putuje u finale, koje se igra također na Lapadu 24. svibnja u srijedu.

“Klik” na Logo vodi na sponzora DU Sportiva, koji svojim zlatnim rukama KROJI DOSLOVNO SVE

Nakon 4:0 za domaćina, gosti s Pelješca uspjeli su trudom i borbom smanjiti na 4:1, a do poluvremena smo vidjeli još jedan pogodak za 5:1 na predahu i mir do kraja susreta što se tiče toga tko ide dalje.

Čestitke igračima GOŠK Dubrovnika, najmlađe momčadi četvrtog po rangu natjecanja HNS-a, gdje su i nadalje velikani dalmatinskog nogometa do Zadra. Po dva puta “parali su mrežuM. Matić, Vatović, Delevski i Kačić, te po jednom Letunić i Mrkonić. Za goste je zasluženi počasni pogodak postigao Milinović. I njima treba čestitati na fer i korektnoj borbi i činjenici da su dali sve od sebe.

“Klik na Fotografiju” vodi na Facebook stranicu tvrtke MM Čuljak Studio – Izrada svih vrsta Reklama

Bio je to dvoboj klubova “rođenih 1919. godine“, u zbroju – 208 godina.

U drugom polufinalu Jadran LP je u Pločama nadigrao Žrnovo 11:0. Očekivano je momčad iz samog vrha Druge NL nadigrala Korčulane, koji isto zaslužuju čestitke na borbi i ulasku u polufinale.

Tvrtka “Bruškin Dubrovnik” specijalizirana je za čišćenje i održavanje. Petnaestogodišnja Tradicija garantira 4K Odsjaj Vašeg Objekta

Finalni ogled bit će prava poslastica i meč nagrade za mladu momčad NK GOŠK Dubrovnika 1919., koji će sigurno letjeti terenom protiv favorita, ali dokazali su u ovoj svojoj odličnoj sezoni, prvoj pravoj za ovaj sastav, da su tvrd orah za svakoga, pa i momčadi iz samog vrha poretka. Pao je u pretprošlom ligaškom kolu na Lapadu Zadar 3:2, velika dragocjena pobjeda za jačanje u svim segmentima, posebno mentalnog, te su do zadnjih sekundi držali Neretvanac u Opuzenu na konopcima vodeći 0:1.

Očekuje nas divno finale i neka bude što više gledatelja na Lapadu!