LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

VATERPOLO Junački bod Jugaša protiv Ferencvarosa na isteku vremena

Franko Lazić u posljednjoj sekundi utišao mađarsko slavlje

Autori: Vlaho Raič i Dubravko Tomšić

Vaterpolo Liga prvaka polako plovi u svoju završnicu, igraju se posljednji susreti po grupama. Svakome još po tri prilike. Jug je protiv Ferencvarosa u susretu 11. kola mogao rezervirati kartu za dalje, ali i bod u derbiju je itekako dobar, posebno kada je osvojen u posljednjoj sekundi pogotkom s krila Franka Lazića.

Kompletnu preglednu statistiku sa susreta pogledajte sa stranice LEN-a. Najbolji trenuci sa susreta nalaze se ovdje, dok kompletan susret možete pogledati na LEN-TV

U pravom vaterpolo prazniku oba suparnika imali su svojih briljantnih trenutaka i ničija pobjeda ne bi bila nezaslužena. Primjerice, Jug je prije ulaska u posljednju četvrtinu imao +2 na svom kontu pogodaka.

Očekuju nas tri posljednja kola, gdje Jugaši brane četvrtu poziciju, četiri boda ispred Spandaua, te pet ispred Sabadella, ostali su praktički otpali.

Asortiman sponzora DU Sportiva Rajski san u DOC-u svakako vrijedi istražiti – Prema Vašim željama izrađene koltrine, bonegracije, uz jedinstven izbor kušina, napica i navlaka.

Kod kuće “velemajstori” Vjeka Kobešćaka dočekuju Novi Beograd, kojeg su svladali usred Beograda na završnici Regionalne lige. Gostuju na Azurnoj obali u Marseilleu i put Italije u Bresciu. Jug treba gledati sebe, biti siguran u svoju kvalitetu i zasigurno je “prolazak kroz vrata raja” zajamčen u tom slučaju, jer upravo je kvaliteta i Jugaški mentalitet kroz desetljeća nepogrešivo presuđivao.

Zapratite naše Jugaše i na Facebooku

Ipak, nudimo i raspored Spandaua – kod kuće “vrebaju” OSC-a i Sabadell, dok u gostima objektivno malo izgleda imaju protiv Novog Beograda, koji će se do zadnjih sekundi boriti za što bolju poziciju, trenutno tri koraka iza Brescie i tri koraka ispred Ferencvarosa.

Kompletan raspored i tablica svjedoče putu Jugaša.

Jug je – “i svoj i naš”. U svakom kontekstu ovog teksta…