LOADING

Type to search

Dječji sport Natjecanja

TRADICIONALNI MEĐUNARODNI TURNIR ZA NOGOMETAŠE DO 14 GODINA U VUKOVARU Denis Bešović i Antonio Cvjetović zaigrat će na 20. Memorijalu Vukovarskih Branitelja

Jedan od najjačih turnira u Hrvatskoj u ovom uzrastu 

Izvor: hns.family

Gradski stadion Vukovar, stadion HNK Mitnica, te stadioni u Bogdanovcima i Borovom naselju ugostit će od 5. do 7. travnja jubilarni, 20. Memorijal vukovarskih branitelja, tradicionalni međunarodni turnir za nogometaše do 14 godina, stoji na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

Na turniru će nastupiti 16 momčadi, među kojima i one hrvatskih prvoligaša, domaćina Vukovara 1991, Cibalije te četiriju selekcija Hrvata iz dijaspore.

Od dubrovačkih nogometaša u Vukovaru će s ponosom zaigrati Denis Bešović i Antonio Cvjetović, oboje 2010. godište, iz redova NK “GOŠK Dubrovnik 1919.”, a na poziv klubova – Bešović će zaigrati u dresu Istre, dok će Cvjetović obući dres Hajduka.

Potvrđuje to njihovu klasu u svom uzrastu, jer nastupit će na jednom od najjačih turnira u Hrvatskoj u ovom uzrastu, ako ne i najjačem, te također se iznova i iznova potvrđuje i jako kvalitetan rad Omladinske škole našeg Kluba.

Otvaranje Turnira je danas, u petak, 5. travnja, u 14:30 sati na gradskom stadionu u Vukovaru, a svoj su dolazak potvrdili potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić, odnosno delegacija Hrvatskog nogometnog saveza koju će predstavljati prvi dopredsjednik Ante Vučemilović Šimunović, članovi Izvršnog odbora Ante Kulušić i Josip Kuterovac, tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa, glavni instruktor Petar Krpan, predsjednikovi savjetnici Zorislav Srebrić i Stjepan Merkaš, izbornik U-15 reprezentacije Sreten Ćuk (ujedno i instruktor Središta), intruktori Središta Ivan Gudelj, Sergej Milivojević, Mladen Ivančić i Marin Smoje te legendarni predstavnici struke koji su dugi niz godina skrbili o mladim reprezentacijama Martin Novoselac i Ivan Bedi.

Istra u kojoj će nastupiti Denis Bešović nalazi se u skupini B s Dinamom, Osijekom i zajedničkom selekcijom Australije i Švicarske. Hajduk za koji nastupa Antonio Cvjetović je u skupini s Rudešom, Slaven Belupom i zajedničkom selekcijom Kanade i SAD-a. Susreti u skupinama igraju se danas i u subotu ujutro

Polufinalni susreti igraju se u subotu, 6. travnja u 16:15 (A1 – B1) te 17:30 sati (C1 – D1) na gradskom stadionu u Vukovaru, a na istom mjestu natjecanje završava u nedjelju, 7. travnja, utakmicom za treće mjesto (09:00) i finalnim susretom (10:30) te prigodnom dodjelom trofeja i nagrada (12:00).

Krovni pokrovitelj DU Sportiva – Beach Bar Banje

Sretno svim sudionicima Turnira, sretno našim mladićima i navijamo za njihov uspješan nastup pred brojnom stručnom i uglednom nogometnom publikom. Izvijestit ćemo kako je bilo u Gradu Heroju.

 

Tags: