LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

SRETAN ROĐENDAN Darko Kralj – Olimpijski pobjednik, svjetski i europski prvak

Sretno uvijek Darko!

Naš proslavljeni paraolimpijac Darko Kralj danas slavi rođendan i DU Sportivo želi mu sve najbolje – uvijek!

Olimpijski prvak iz Pekinga 2008. godine u bacanju kugle i to sa svjetskim rekordom 14.43 m, te je bio i svjetski i europski prvak. Dobio je i nagrade “Ponos Hrvatske” i Državnu nagradu za šport “Franjo Bučar” 2008. godine.

Knjigovodstveni servis PSP Dubrovnik s 28 godina tradicije za Hrvatsko poslovno tržište kreirao je svoj vlastiti Software za Vaše olakšano i precizno vođenje knjigovodstva, kao jedini Knjigovodstveni servis u Hrvatskoj kojem je to uspjelo. WhatsAppViber / Telefon & E-mail

Nedavno je, uz prisustvo premijera Republike Hrvatske gospodina Andreja Plenkovića, održana projekcija dugometražnog dokumentarnog filma “Kralj“, gdje je nakon projekcije filma održan okrugli stol na temu ”Inkluzija – uključivanje osoba s invaliditetom u svakodnevni život i svijet sporta”.

S projekcije dokumentarnog filma “Kralj” – Darko Kralj, premijer Andrej Plenković i predsjednik HPO-a Ratko Kovačić

Osoba poput Darka Kralja uvijek je oko sebe širila pozitivnu pokretačku energiju, a on je itekako dokazao što se sve može napraviti, pa i popeti se na paraolimpijski krov, uz oštećenja zdravlja koje ima.

Tvrtka “Bruškin Dubrovnik” specijalizirana je za čišćenje i održavanje. Petnaestogodišnja Tradicija garantira 4K Odsjaj Vašeg Objekta

Pobijedio je i sebe i okolinu zasigurno mnogo puta, te je veliki uzor osobama s invaliditetom, parasportašima i ukratko i koncizno – svima!

Sretno uvijek Darko!