LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

PETA ŠAHOVSKA LIGA – JUG Nova pobjeda Dubrovnika

Peto kolo Pete lige – za “Pet od Pet”

Foto: Web stranica ŠK “Dubrovnik

Peto kolo pete šahovske lige – jug odigrao je Dubrovnik kod kuće protiv ekipe ŠK “Imota B”. I ostvarena je željena peta pobjeda iz isto toliko odigranih susreta, uvjerljivo 5:1, te je naravno Dubrovnik i lider na ljestvici.

Gosti su igrali s četiri juniora na svojih šest ploča i to je pristup za svaku pohvalu, za stjecanje potrebnog šahovskog iskustva, te shodno tome i igrački napredak.

Knjigovodstveni servis PSP Dubrovnik s 28 godina tradicije kreirao je svoj vlastiti Software za olakšano i precizno vođenje knjigovodstva, kao jedini Knjigovodstveni servis u Hrvatskoj kojem je to uspjelo. WhatsAppViber / Telefon & E-mail

Pobjeda Nevena Vlahova, koji je okončao meč dok većina igrača još nije napravila rokadu. Leonardo Jerković je previdio figuru za to vrijeme i izgledalo je kao prvi bod za protivnike. Matej Perak je imao perspektivnu poziciju nakon “avanturističke igre” protivnika, ali katastrofu na satu. Ana Rajić i Miho Karač su polako, ali sigurno, nadigravali svoje protivnike, a pogotovo je bio užitak gledati kako Karač realizira stečeno.

Tvrtka “Bruškin Dubrovnik” specijalizirana je za čišćenje i održavanje. Petnaestogodišnja Tradicija garantira 4K Odsjaj Vašeg Objekta

Pozicija Frana Jančića je bila ugodna, protivnik je krenuo u komplikacije iz kojih je Jančić izvukao atraktivan matni napad u završnici osvajanjem materijala i konačnim protivnikovim previdom u četvrtom satu igre. Jerković je u međuvremenu iscijedio remi iz izgubljene pozicije, dok je Perak “uzeo” remi gledajući na zastavicu.

Svi rezultati i poredak

Čestitke za oba protivnika – Dubrovniku na pobjedi i svemu prikazanome, gostima na borbi do posljednjeg daha i jednom zdravom pristupu s mladim igračima.