LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

OSVRT NA FINALE ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG KUPA Čestitke Jadranu i GOŠK Dubrovniku 1919.

U ovom trenutku jačim Pločanima – Zaslužen pokal u ruke…

Nogometni praznik na Lapadu. Jadran iz Ploča, vodeći klub u Županiji po rejtingu u ovom trenutku, u samom vrhu trećeg po redu ranga hrvatskog nogometa i sjajna pomlađena momčad GOŠK Dubrovnika 1919. u borbi za pokal pobjednika Županijskog kupa.

“Klik na Fotografiju” vodi na Facebook stranicu tvrtke MM Čuljak Studio – Izrada svih vrsta Reklama

Nimalo neravnopravan dvoboj niti je itko mislio da će biti tako. Veće šanse jesu bile u Jadranovim rukama, ali trebalo se “krvavo oznojiti” protiv mlade, poletne, borbene momčadi trenera Vedrana Madžara. I svakako da im se zacrnilo kada su gubili 0:1 i po svaku momčad koja povede je tragično kada nakon silne radosti protivnik brzo izjednači. Što brže – to gore…

Prijelom susreta, te još dva pogotka Jadrana nisu nelogična i sve pohvale mladićima GOŠK Dubrovnika što nisu potonuli, već su naprotiv cijelo vrijeme tražili pogodak i nadigravali se s jakom momčadi iz Ploča.

Jedinstvena i mirna lokacija Beach bara Dodo, podno Lovrijenca na očaravajućoj plaži Šulić, garantira užitak! “Klik” na Fotografiju vodi na preglednu Internet stranicu sa svim informacijama

Da je ovaj susret igran početkom sezone – slika bi bila čini nam se nepovoljnija, a u tom gnijezdu leži pohvala koliko je mlada momčad napredovala u svim segmentima nogometne igre, a puno je napredovala i na mentalnom planu, te svakako se svim daljnjim napretcima valja radovati i ostati uporan, jer upornost je ključna riječ u stasavanju jedne generacije koja sada odrasta skupa i prava su klapa.

Ovog vikenda na Lapadu zatvaraju protiv Junaka trećeligaško južno natjecanje i zatvaraju ga ponosno, kako i treba. Neka budu ponosni na sebe, iz pogrešaka uče, u dobrome rastu i sigurno da su tužni što pokal pobjednika nije došao u njihove ruke, što je itekako sportski i ljudski, ali naredna i “gladna” sezona je blizu.

Čestitke i Jadranu i GOŠK Dubrovniku 1919. na primjereno i uzorno odigranim sezonama. Skupa su ih priveli kraju lijepim finalom na Lapadu!