LOADING

Type to search

Dječji sport Događaji za djecu

NK GOŠK DUBROVNIK 1919. & DU SPORTIVO & BEACH BAR BANJE Prvi u nizu radosnih susreta djece i djece s poteškoćama u razvoju!

Radost naših najmlađih…

Prvi u nizu susreta djece i djece s poteškoćama u razvoju u organizaciji NK GOŠK Dubrovnik 1919. i DU Sportiva, a pod pokroviteljstvom Banje Beach restaurant, lounge & club održat će se u nedjelju, 28. svibnja u 10 sati na Igralištu s umjetnom travom u Hladnici.

Zadivljujuće Facebook i Instagram platforme krovnog pokrovitelja DU Sportiva Banje Beach restaurant, lounge & club

Susreti će se održavati kako sada stvari stoje mjesečnim tempom, sve s ciljem da se naše najmlađe obraduje, da se vesele, da im se prezentiraju lijepe sportske vrijednosti, uz ugođaj sasvim prilagođen njima – šareno i veselo okruženje, s muzikom, balonima, loptama, pizzama, sokovima, darovima, igrom, zabavnim natjecanjima i puno toga još što je zamišljeno za njih, da imaju još jedan svoj događaj samo za njih.

Nadalje, sva su djeca jednaka, oni to svi dobro znaju, pa će se lijepo družiti i sigurno sklopiti nova poznanstva. Ono što je utkano u strategiju Portala DU Sportivo – daljnja i još brojnija inkluzija djece s poteškoćama u razvoju u sport također će na svakom susretu biti promovirana, u suradnji i uz dragocjenu pomoć Hrvatskog paraolimpijskog odbora i svih mjerodavnih institucija, Udruga djece s poteškoćama u razvoju, roditelja i same djece, te Klubova koji s njima već rade i koji će raditi.

NK GOŠK Dubrovnik 1919. od jeseni otvorit će srcem svoja vrata za djecu s poteškoćama u razvoju i trenirati i raditi s njima, a poznato je koliko djeca vole nogomet

Sva djeca su pozvana naravno, GOŠK Dubrovnik 1919. prvi je domaćin ovih susreta, a uključit će se i Klubovi iz drugih sportova, kako bi sve bilo raznoliko i što edukativnije, jer svaki sport je jednako vrijedan i nosi svoje benefite i da se djeca zaljube i u nove sportove njihovim predstavljanjima.

“Klik” na Fotografiju vodi Vas na spektakularnu Internet stranicu Krovnog pokrovitelja DU Sportiva i Zlatnog pokrovitelja Dječje rubrike

Detalje susreta objavit ćemo na vrijeme, pripreme teku i pazi se da – nijedno jedino dijete ne ode sa susreta a da nije maksimalno sretno. Naša djeca zaslužuju maksimalnu radost i što više sadržaja za njih. Njihov jedini zadatak je da budu – sretni.

I na kraju poruka koju često ponavljamo, od strane predsjednika HPO-a gospodina Ratka Kovačića – “Uključivanjem u sport oni se više ne osjećaju kao bolesnici, nego kao sportaši”.

Da vas jednostavno obuzme radost i beskrajni optimizam…