LOADING

Type to search

Amaterska natjecanja Dubrovački sport

NAJAVA TURNIRA PAROVA U ORGANIZACIJI SUPERLIGAŠA HAJDUKA Vrhunsko boćanje na Rašici

Elita…

Boćarski klub Hajduk na terenima na Rašici organizira Turnir Parova (2+1). Početak Turnira je u ponedjeljak, 3. srpnja u 17.30.

Prijave su otvorene do subote, 1. srpnja do 20 sati, što znači da je ostalo dovoljno vremena – sedam dana. Kotizacija iznosi 30 eura po ekipi. Što se tiče nagradnog fonda, raspodijeljen je na sljedeći način:

  1. 60% od iznosa uplata + pehar
  2. 30% od iznosa uplata + pehar
  3. 10% od iznosa uplata + pehar

Najbolji igrač Turnira bit će također nagrađen peharom.

Sve informacije mogu se dobiti na kontakt mobitel 099 788 1769.

PSP Dubrovnik s 28 godina tradicije za Hrvatsko poslovno tržište kreirao je vlastiti Software za olakšano i precizno vođenje knjigovodstva, kao jedini Knjigovodstveni servis u Hrvatskoj kojem je to uspjelo. WhatsAppViber / Telefon & E-mail

Naš superligaš Hajduk od jeseni nastupa u hrvatskoj eliti među osam najboljih klubova i teško je predočiti onima koji nisu barem osrednje upućeni u boćanje koliki je to uspijeh, s kakvim klasama će se nadmetati, kojim divovskim klubovima s tradicijom i europskim ugledom.

DU Sportivo na poseban će način pratiti Hajduk u tom natjecanju – najavama susreta, analizom protivnika, izvještajima, statistikom, osvrtom na ostale susrete, razgovorima, javljanjima s gostovanja i rezultatima uživo.

“Klik” vodi na sponzora DU Sportiva, koji svojim zlatnim rukama KROJI DOSLOVNO SVE

Itekako su zaslužili svu moguću podršku, te prijeko potrebne uvjete da se ravnopravno svojim snagama odmjere s najboljima gdje i sami pripadaju. Jedan od njih je i Boćarska dvorana, koja bi uz “dom” Superligašu poslužila i za razvoj mladih talenata u Gradu kojih svakako ima, te ostalim klubovima koji bi također porasli u svojem djelovanju.