LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

NAJAVA: DU SPORTIVO & IVICA GVOZDEN EKSKLUZIVNO ZA SAV NAVIJAČKI PUK Sportski direktor i Dijamant Squarea: Idemo do kraja!

“U Petak će eksplodirati Gospino polje!”

Square piše prelijepu sportsku priču. I ptice na grani znaju u svakom kutku predivnog našeg Grada da je Square među elitom – četiri najbolja Kluba u Hrvatskoj, u Doigravanju za prvaka Supersport 1. HMNL. Radovao se sav navijački puk kroz cijelu sezonu, kroz dvije poslastice četvrtfinala Doigravanja protiv MNK Crnica. Taj dvoboj i proglašen je najboljim ogledom od četiri odigrana. Proglašen je – “malonogometnim spektaklom i kremom igre u svim segmentima”.

Jedinstvena i mirna lokacija Beach bara Dodo, podno Lovrijenca na očaravajućoj plaži Šulić, garantira užitak! “Klik” na Fotografiju vodi na preglednu Internet stranicu sa svim informacijama

Teče polufinalna misija. Olmissum iz Omiša poveo je 1:0, dobio je prvi susret proteklog petka u svom domu Na ribnjaku. Ogled dva hrvatska diva.

Ivica Gvozden, sportski direktor Squarea, najbolji klupski strijelac u tridesetogodišnjoj povijesti s 249 golova u 279 nastupa, hrvatski reprezentativac koji se pamti s ushićenjem. Neprikosnoveni borac na parketu sve zna o malom nogometu i odani je “vojnik Kluba”.

Ajmooooooo!

Njegova energija doslovno gura Square u dimenziju više, skupa s kohezijskom vrhunski posloženom momčadi na čelu s trenerom Antunom Bačićem, posloženom i složnom Upravom, Omladinskom školom koja raste i navijačkom vojskom, pa i diljem Hrvatske. Square je “tražena roba“, simpatičan i voljen Klub.

Finalisti ovogodišnjeg Prvenstva dobivaju ulaz u Ligu prvaka i veliki je ulog na stolu. Pričat ćemo i o tome. Pričat ćemo i o stabilnosti Kluba, kojem je cilj zdravo djelovati i tim putem i ide u svim okomitim sferama djelovanja. Neće više nedostajati titula u vitrinama Kluba, za kojeg se diljem Hrvatske zaziva da postane prvak.

U lagodnoj i uistinu posebnoj atmosferi Beach bara Dodo možete uživati u širokom popisu vrhunski spravljenih koktela, osvježavajućih pića, burgera, vegetarijanskih jela, salata, u sklopu cijele, brižno osmišljene Ponude “Samo za Vas”  

Cilj razgovora je “podignuti dodatno na noge navijački puk”, ne samo za petak u 20.15 kada je susret zakazan, nego ga “trajno ostaviti uz crveno-plave i povećavati ga”. Od najmanjih do najstarijih. Ivica Gvozden je uvijek “onakav kakav jest” i može se vjerovati svakoj njegovoj riječi, te ogromnom iskustvu, što sve Squareu donosi benefite i sigurnost.

Ivica Gvozden uoči jednog od presudnih ogleda ove sezone ističe: “U petak će eksplodirati Gospino polje. Nema predaje, idemo do kraja!”.

Neka odu! 

Ivica Gvozden, sportski direktor, piše sa svima u Klubu “Novu Povijest” Squarea!