LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

MNK SQUARE JURIŠA NA OLMISSUM U 20.15 “Jer pobjednici kliču…”

“Do pobjede, do pobjede”!

Ulaz se otvara u 18.45, počinje prodaja karata i iz Squarea apeliraju da gledatelji dođu najkasnije sat do početka susreta (do 19.15), te da budu strpljivi pri pregledu gledatelja radi pirotehničkih sredstava, po uputama HNS-a i PU DNŽ

S Facebook stranice MNK Square – eto kakav je divan momenat i atmosfera:
…Ako srcem svoj put dubiš
I mali korak velik bit će
Di si zasta, nov se budiš
Jer pobjednik iz tebe kliče
Do pobjede, do pobjede…

Tri je sata ostalo do početka susreta između naših junaka Squarea i gostiju iz Omiša Olmissuma. Očekuje se prekrcana dvorana i toliko bučna atmosfera, uz kako trener Antun Bačić kaže “Energiju i fajt” njegovih jurišnika od prve sekunde.

Jedinstvena i mirna lokacija Beach bara Dodo, podno Lovrijenca na očaravajućoj plaži Šulić, garantira užitak! “Klik” na Fotografiju vodi na preglednu Internet stranicu sa svim informacijama

Na sve su spremni momci u crveno-plavom, svetom dresu, u odličnom su mentalnom i fizičkom stanju, besprijekorno izbrušene taktike za Omišane. Za pobjedu i 1:1, te majstoricu u Gradu uz Cetinu, koja nosi finale i osiguranu Ligu prvaka i naravno dvoboj za naslov prvaka Hrvatske (u drugom dvoboju Futsal Dinamo slavio je u Makarskoj protiv MNK Novo vrijeme i kod kuće uz silu navijača imaju prvu meč-loptu).

Glave su skupa, atmosfera u momčadi, nije floskula – svi kao jedno i doslovno će poginuti za suigrače svaki od njih. Posljednji trening jučer protekao je u dinamičnom radu i svi su super raspoloženi i jedva čekaju početak.

U lagodnoj i uistinu posebnoj atmosferi Beach bara Dodo možete uživati u širokom popisu vrhunski spravljenih koktela, osvježavajućih pića, burgera, vegetarijanskih jela, salata, u sklopu cijele, brižno osmišljene Ponude “Samo za Vas”  

Nisu od onih koji strepe, niti pomišljaju “što će biti ako bude…“. Bez kalkulacija, svom snagom, mudro, taktički i kao što je rekao Dario MarinovićStvorit ćemo dovoljno prigoda za gol(ove)“.

Ulaz se otvara u 18.45, počinje prodaja karata i iz Squarea apeliraju da gledatelji dođu najkasnije sat do početka susreta (do 19.15), te da budu strpljivi pri pregledu gledatelja radi pirotehničkih sredstava, po uputama HNS-a i PU DNŽ.

Juriš! Sretno momci – svi Vam se divimo!