LOADING

Type to search

Dječji sport Događaji za djecu

KOŠARKAŠKI KAMP “KREŠIMIR ĆOSIĆ” LJETO 2023. Za Djecu koja još ne treniraju košarku 10.-15.7. u OŠ “Slano”

Djeco, Dobrodošli u svijet košarke!

Prijave se vrše putem weba kresimircosic.com/hr/kamp-2023/prijava/ ili na e-mail kamp.kresimircosic@gmail.com

Košarkaški klub “Dubrovnik” ušao je ponovno i to dominantno u Elitni razred hrvatske košarke. Uz to, imaju sjajno posložen Omladinski pogon i djeluju uistinu široko, te šire glas o košarci među najmlađima. Ostvaruju i sjajne rezultate u mlađim kategorijama, što je plod strateškog rada i mnogo sastavnica koje čine rad s mlađim selekcijama, a dodat ćemo još i sjajan trenerski kadar, redom bivše igrače Kluba, koji su ostali vjerni “grbu Dubrovnika“.

“Klik” na Fotografiju vodi Vas na spektakularnu Internet stranicu Krovnog pokrovitelja DU Sportiva i Zlatnog pokrovitelja Dječje rubrike

I evo prigode za djevojčice i dječake osam i devet godina starosti (mladosti op.a.) koji još ne treniraju košarku, da od 10. – 15. srpnja u OŠ “Slano” se upoznaju s očaravajućim svijetom košarke, koja je zbroj mnogih vještina, koje se radosno s vremenom (na)uče.

Sve to u sklopu Kampa “Krešimir Ćosić” Ljeto 2023. Sudjelovanje djece je besplatno, a broj mjesta je razumljivo ograničen, ali bit će dovoljan da sva djeca budu sretna viđenim.

Zadivljujuće Facebook i Instagram platforme krovnog pokrovitelja DU Sportiva Banje Beach restaurant, lounge & club 

Prijave se vrše putem weba kresimircosic.com/hr/kamp-2023/prijava/ ili na e-mail kamp.kresimircosic@gmail.com

Djeco – Dobrodošli u svijet košarke!