LOADING

Type to search

DU Sportivo 24 / 7 / 366 Du Sportivo©

KAKAV VELEMAJSTOR – I NAVIJAČ Pogodio rezultat produžetka Hrvatska – Nizozemska 2:0 s koeficijentom 55!

Nije ni čudo da Dragovoljci “skidaju 55” kada “propucavaju” desetke…

Damir – što li mu je bilo u glavi u tim trenucima kada je sudac odsvirao kraj regularnog dijela susreta… Nizozemska šokantno izjednačuje u posljednjim sekundama susreta na 2:2, a on ‘mjesto da misli da će Hrvatska psihološki pasti, i navijački, ali i logikom da smo nepobjedivi u trilerima produžetaka i penala, uzima kvotu 55 na rezultat produžetka 2:0 u korist Hrvatske – iznad svega uvijek veliki navijač.

I Bruno Petković matira nakon nekoliko minuta nizozemskog vratara za 1:0 u produžetku (3:2 ukupno). Letjela je Hrvatska, dobro je predvidio i ukazuje se “jack pot” – jedanaesterac za Vatrene. Kapetan naš Luka Modrić donosi sigurnost i pobjedu Hrvatskoj i baš kako je Damir predvidio 2:0 u produžetku, ukupno 4:2.

Uložio 10 milijuna dolara na bejzbol i osvojio 75.000.000 USD. Pročitajte ovdje

Svratio je jutros u krovnog pokrovitelja DU Sportiva – Pizzeriju Šica i dao svoju prognozu za finale protiv Španjolaca. Tri razlike za Hrvatsku!

Tko će ga poslušati. Ja osobno se ne usudim i već vidim njegov topli smiješak kao uvijek i da dolazi piće kao uvijek, uz “a moj Vlaho“… Imao 5 eura ili 555 eura.

Malo je ljudi kao što su naši Dragovoljci…