LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

ITF TAEKWON-DO TURNIR “DUBROVNIK OPEN” Spektakl na rasporedu 21. i 22. listopada

(Pre)poznata tradicija u Taekwan-do zajednici!

Taekwan-do klub “Shark” poziva na šesti po redu ITF Taekwon-do turnir “Dubrovnik Open”, koji će se održati od 21. do 22. listopada 2023. godine. Turnir će se održati u Sportskoj dvorani u Gospinom polju i bit će to prava prilika za sve ljubitelje borilačkih vještina da pokažu svoje znanje.

Ovaj turnir postao je već tradicija u Taekwon-do zajednici, te se nadaju u Sharku da će se i ove godine okupiti mnogobrojni natjecatelji, iz različitih dijelova svijeta. Osim natjecateljskog dijela, turnir će pružiti i priliku za druženje i razmjenu iskustava s drugim natjecateljima.

Tvrtka “Bruškin Dubrovnik” specijalizirana je za čišćenje i održavanje. Petnaestogodišnja Tradicija garantira 4K Odsjaj Vašeg Objekta

Pozivaju sve zainteresirane da se pridruže i usput i uživaju u našem prekrasnom Gradu, te da svi zajedno učinimo ovaj turnir još jednim nezaboravnim iskustvom.

Budite uvijek u tijeku i pratite Facebook stranicu Taekwan-do kluba “Shark”

DU Sportivo dat će svoj doprinos medijskim najavama ovog spektakla i sasvim je dovoljno vremena da “Dubrovnik Open” zablista kao i uvijek!