LOADING

Type to search

DU Sportivo Reportaže Du Sportivo©

HRVATSKA – ITALIJA 1:1 U GASTRO PUB DUBROVNIK (FOTO) Prepuna Bunićeva poljana

Radost, Nada, Strepnja, Suze…

Prelijepo je bilo kao i uvijek pratiti nastupe hrvatske nogometne reprezentacije. Ali, uz prelijepo dolazi na kraju i radosno ili tužno.

Nije nažalost uspjela Hrvatska proći u osminu finala EP-a, a dogodilo se to na jedan od najtragičnijih načina u sportu – potop u posljednjim sekundama.

Navijalo se na Bunićevoj poljani, a DU Sportivo susret je pratio kod svog vrijednog pokrovitelja – Gastro Pub Dubrovnik.

U predivnoj i ponosnoj atmosferi sve je bilo na najvišem nivou, a takva je bila i Hrvatska u našim očima, jer najprije je potrebno zaviriti u sve ono pozitivno, a ukoliko se ulazi u negativnosti i greške i secira ih se do najsitnijih detalja i daje im se prednost nije ipak to u skladu s onim kakvi bi ustvari trebali biti – dobronamjerni, a i sami podložni pohvali ili kritici.

Uvijek dajmo prednost pohvali, pa tako i u slučaju naših Vatrenih, koji su nas nebrojeno mnogo puta usrećili. U suprotnom, brišemo sve njihove dobre stvari iz prošlosti i sadašnjosti, te vrlo lako to možemo prebaciti i na nas same i zapitati se kako bi bilo da naše osobne uspjehe nakon neuspjeha netko jednostavno poništi i sumira nas sukladno sadašnjem trenutku.

Perspektivu navijača također treba razumjeti, u svačiju kožu treba se potruditi ući. Navijač ne bi bio navijač da ne želi uspijeh, ali nakon “vrućih natjecateljskih minuta” treba ohladiti glavu i čestitati protivniku, a uz svoju momčad ili reprezentaciju stati uvijek “i u dobru i u zlu”.

DU Sportivo zahvaljuje se svima u Gastro Pubu Dubrovnik i uvjeren je da će ovako velikih trenutaka biti još i da ćemo ih skupa proći, ma kakav god krajnji ishod bio.

 

 

Tags:

You Might also Like