LOADING

Type to search

Uncategorized

FAIR PLAY Poštovanje suparnika i osmijeh poraženih i nakon 40:0

Upornost i osmijeh u najtežim uvjetima

RNAS Culdrose poražene su u gostima kod lokalnih suparnica Helstona s čak 40:0 u susretu Pirate FM Cornwall engleske ženske nogometne lige.

Teška sezona za Culdrose koji je izgubio brojne igrače i dodatno su devastirane ozljedama. U 11 susreta primile su 177 golova, a zabile samo tri, uz jedinu pobjedu “walkover”.

Helstonova menadžerica Charlotte Bond, koja je i sama postigla dva gola, istaknula je da su njihove protivnice ipak uživale u igri…

„Svi su još uvijek bili nasmijani na kraju unatoč rezultatu i svaka im čast”.

Trener Culdrosea Ciaran Nash dobio je nagradu FA menadžera mjeseca za svoj rad s momčadi i nadahnuo ih je da nastave hrabro i s osmijehom unatoč svim poteškoćama…

Šokiran sam što sam osvojio nagradu, ali to je velika čast. To je sve zbog djevojaka koje se pojavljuju svaki tjedan, marljivo rade i redovito treniraju. Sve je više podrške, jer rezultati polako postaju sve bolji. Ekipa napreduje svakim danom i stvarno sam ponosan na djevojke.

Facebook stranica Pizzerije Šica nudi više od sasvim obične Facebook stranice. Informirajte se o ponudi Domaćih marendi, te usput i prikupite malo smijeha i pozitive.

Uistinu inspirirajuća fair-play sportska priča iz Engleske. I izuzetno poučna…