LOADING

Type to search

Dječji sport Događaji za djecu

Event za djecu i djecu s poteškoćama u razvoju, u organizaciji DU Sportiva, NK GOŠK Dubrovnik 1919, uz našeg Zlatnog sponzora Rubrike Banje Beach restaurant, lounge & club

Druženje, nogomet, muzika, baloni, pizza, igre, nagrade – Sve za našu djecu!

U organizaciji Portala i prvog kluba koji će uz nas biti domaćin NK GOŠK Dubrovnik 1919. održat će se prvi susret u nizu namijenjen djeci svih uzrasta i djeci s poteškoćama u razvoju. Termin prvog susreta je u nedjelju 14. svibnja u 10 sati na igralištu s umjetnom travom u Hladnici.

Uz Internet portal DU Sportivo domaćin će uvijek biti neki drugi klub iz različitih sportova. Ciljeva je više, kao što bi pretežno tako moralo i biti u svim sferama – obradovati djecu prvenstveno, poticati ih i upoznavati o sportovima s gostima predavačima, zabaviti ih lijepim okruženjem uz muziku i balone i šarenilo, poticati na druženje i poticati ih na razmišljanje da su svi oni jednaki, te im malo dati i uzbuđenja tombolom i igrama iznenađenja i zabave.

Zlatni sponzor rubrike Dječji sport & Kutak za djecu i mlade Banje Beach restaurant, lounge & club sponzor je ovih susreta. Susreti će se odvijati na divnoj lokaciji terena s umjetnom travom u Hladnici, te se zahvaljujemo na prijemu i spremnosti.

Sve informacije pravodobno će biti objavljene na Portalu i na mjestima koja su dostupna roditeljima i djeci.

Zadivljujuće Facebook i Instagram platforme krovnog pokrovitelja DU Sportiva Banje Beach restaurant, lounge & club, istinskog prijatelja djece.

Svi mi – apsolutno sve za boljitak naše budućnosti, a i sadašnjosti – naše djece…