LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

DRUGI SUSRET ČETVRTFINALA DOIGRAVANJA 1. HMNL Nakon 100 minuta igre odluka u utorak u Gospinom polju

Square može u nikad izjednačenijem Prvenstvu!

Nikoga tko pozorno prati ovogodišnje izdanje 1. HMNL nije iznadila činjenica da u tri ogleda četvrtinala gledamo majstorice. Novo vrijeme i Osijek idu u “pakao trećeg ogleda” čemu se ipak malo tko nadao, ali rekao je mudro trener Squarea Antun Bačić – “svaka ekipa ima svoj plan kako otići dalje i do kraja“, riječi su to koje su pokazuju itekako točnim. Ista stvar je i u ogledu izvrsnog Futsal Dinama i Vrgorca, koji je u drugom susretu sa 6:2 ispratio Dinamo u Zagreb.

“Klik” na sliku vodi na sponzora DU Sportiva, koji svojim “zlatnim rukama” KROJI DOSLOVNO SVE

Najavljivali su u Squareu izuzetno zahtjevan ogled u Šibeniku protiv Crnice. I opet dodatnih 5+5 minuta nakon regularnih 1:1, samo što se ovog puta otišlo u rulet šesteraca gdje je “kuglica sreće” otišla na stranu Crnice. I tako je i treći susret četvrtfinala otišao u treću. Treba čestitati objema momčadima i svim sudionicima četvrtfinala i ovo je uvertira u iduću sezonu, koja će zajamčeno donijeti još veću gledanost i neizvjesnost.

Uvijek sportski fair-play što je najljepše za vidjeti

Utorak u Gospinom polju označava tko ide u polufinale. Susret je na rasporedu u 19.30. U prepunom i gromoglasnom Gospinom polju frcat će sportske iskre i u takvom okružju, uz ipak veću kvalitetu Squarea i jasnu pretendenciju da odu što dalje, pa i do kraja, bez pritiska – “ističemo na krov Sportske dvorane zastavu favorita – Squreovu“. Ograda je naravno da će trebati živaca.

Posjetite Facebook stranicu MNK Square, gdje ćete uvijek pronaći sve aktualnosti

Jedini susret, za kojeg su rekli da će biti najneizvjesniji, Olmissum – Pula završio je 2:0 u dva teška rovovska ogleda, pa i 2:0 nije prava slika omjera snaga. Square ukoliko prođe ide na Olmissum, u prekrasni gradić na Cetini. I nema prednost domaćeg terena. Odmah ističemo trenerovu konstataciju da ga veseli i raduje što Square podjednako dobro igra i kući i na strani.

Krećemo u spektakl, u “paklene vatre majstorice“, kroz koje Bijesni psi” imaju snage i znanja proći neokrznuti. Kada je najteže, okrenite se oko sebe – “vjerojatno ćete negdje ugledati Square“. U svom najboljem izdanju.

To su najbolje riječi za najaviti majstoricu Square – Crnica…