LOADING

Type to search

Dječji sport Pjesme i crteži

DJECA ŠALJU PJESME & CRTEŽE DU SPORTIVU Ante Karamatić (10) čestita svojoj Mami “Od Svega Njegovoga Srca”

“Od svega moga srca, koje za Tebe kuca”…

Ne može biti ljepši dan od današnjeg za rubriku DU Sportiva u sklopu koje djeca šalju svoje pjesme i crteže i na kraju godine će biti nagrađeni svojom knjigom radova “Tisuću Dječjih Radosti” u izdanju DU Sportiva na prigodnoj dječjoj manifestaciji.

Ante Karamatić svojoj je Mami čestitao tako divnom čestitkom i razveselio ju beskrajno.

Bravo dobri Ante i hvala Ti što si nam poslao svoj divni crtež – pjesmu – čestitku i osvojio si svoj primjerak “Tisuću Dječjih Radosti”.

Donje dobne granice nema, gornja je 18 godina, pa da budemo doslovni kako i treba biti – pjesmu može poslati i najmanje dijete s makar jednim stihom poput “Mama i tata volim vas” ili “Svijet je lijep” i bit će objavljena i na Portalu i u Zbirci na prigodnoj dječjoj manifestaciji, te također i crteži isto tako – makar da dijete od dva mjeseca “umoči prst u vodene boje i stavi prst na papir”

Zadivljujuće Facebook i Instagram platforme krovnog pokrovitelja DU Sportiva Banje Beach restaurant, lounge & club istinskog prijatelja djece

Najtalentiranijoj djeci bit će omogućeno sve potrebno da izdaju svoju prvu zbirku pjesama (urednik, recenzent, tisak i sve ostalo potrebno), a o tome će odlučiti stručni žiri sastavljen od dubrovačkih pjesnika. Za kategoriju crteža DU Sportivo još osmišljava kako omogućiti razvoj najtalentiranijima i na vrijeme ćemo obavijestiti, a svakako će svako dijete dobiti nagradu za svoj trud. Samo neka sva djeca budu sretna.

Pjesme i crteže možete slati na info@du-sportivo.hr ili na WhatsApp i Viber Du Sportiva 099/58-999-58.