LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

3. KOLO PRVE HRVATSKE BOKSAČKE LIGE I HNL MLADI U VUKOVARU Osam natjecatelja iz Dubrovnika i pet pobjeda

Čestitke i Pohvale Dubrovčanima stižu i iz Hrvatskog boksačkog saveza…

Nakon četiri godine Grad Heroj bio je domaćin boksačkog natjecanja, u organizaciji Boksačkog kluba Borovo, u Sportskoj dvorani “Danijel Rehak”.

Četrdesetak mečeva u svim dobnim skupinama. Svi natjecatelji i svi prisutni na jedan su uistinu lijep način uveličali “Dane boksa u Vukovaru” 11. i 12. studenog, kao sportski i boksački doprinos obilježavanju Dana Sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje.

Posebne pohvale od Hrvatskog boksačkog saveza stižu na adresu Boksačkog kluba Dubrovnik, koji je stigao nakon deset sati napornog puta u Vukovar, u dosad najbrojnijem sastavu s osam članova i najvećim uspjehom dosad (pet upisanih pobjeda op.a.).

Nikome nije bilo teško doći i ipak treba istaknuti. Uz naše tu su bila i četiri kluba iz Splita, tri iz Zadra, te iz Knina i Rovinja po jedan.

U seniorskoj konkurenciji tri nastupa Dubrovčana – Tri pobjede. 80 kg: Gordan Lovrić – Mario Kurluk (Leonardo Zagreb) 3:0, Marin Ivušić – Gašper Munda (Torcida Split) 3:0, +92 kg: Jak Kojaković – Igor Nađ (Brod SB) 2:0.

Electro Vision

U kategoriji seniorki naša Dolores Mirković poražena je Lidije Tišlar (Stršljen Samobor) 0:3.

Junior Ivan Muhoberac pobijedio je Luku Valentu (Posavina Kuna SB) 3:0 RSC R1 u kategoriji do 57 kg. Ivanu Bokšiću iz našeg BK “Dubrovnik” također je “u naručje” stigla pobjeda – protiv Filipa Čuline (Split), u kategoriji do 70 kg – 3:0 ABD R1.

Mlađi kadet Malik Škaljić poražen je od Karla Kneževića (SVK ZD) u kategoriji do 44 kg 0:3 RSC R1.

Čestike svima koji su nastupili u Vukovaru i čestitke domaćinima BK “Borovo” na besprijekornoj organizaciji. Danas je u Vukovaru na rasporedu 1. Slavonija kup u sklopu vrijednog i bogatog dvodnevnog programa.

Tags: